فروش کلی فلفل دلمه زرد میکس

فلفل دلمه زرد میکس از یکی از دسته های خانواده‌ فلفل‌ هاست. به مرور که فلفل دلمه‌ ای می‌ رسد رنگ آن نیز تغییر می‌ کند. اگر این میوۀ خوش‌ رنگ قبل از رسیدنِ کامل چیده شود، رنگ آن سبز خواهد بود، اما اگر برای مدت طولانی‌ تری روی زمین بماند رنگ آن زرد و سپس قرمز می‌شود. فلفل دلمه‌ ای سرشار از ویتامین ث و ریزمغذی‌ های زیادی مانند بتاکاروتن و فلاوونوئیدهاست.

فروش کلی فلفل دلمه زرد میکس

آشنایی با فلفل دلمه زرد میکس

آشنایی با فلفل دلمه زرد میکس فلفل دلمه ای که در حقیقت یک نوع میوه است، در اصل بومی مکزیک، آمریکای مرکزی و شمال آمریکای جنوبی است. دانهٔ آن در حدود پنج قرن پیش به اسپانیا برده شد و از آنجا به سراسر اروپا، آسیا و آفریقا گسترش یافت. در حال حاضر، کشور چین و بعد از آن مکزیک و اندونزی بزرگ ترین تولیدکنندهٔ فلفل (فلفل دلمه رنگی باکیفیت) در جهان هستند.

فلفل دلمه از جمله فلفل های پر حجم بوده که اغلب در انتهای آن ها یک فرورفتگی دیده می شود. بدنه آن ها کاملا صاف نیست و دارای شیارهایی می باشد. طعم این نوع فلفل به دلیل داشتن ژن کورکنندۀ مادۀ کاپسایسین (مادۀ شیمیایی تند موجود در فلفل‌ های تند یا به اصطلاح فلفل چیلی) تند نیست؛ ته مزۀ آن ها اندکی به تلخی تمایل دارد. این فلفل ها نسبت به گرما و خشکی، بیماری ویروس موزاییک تنباکو و بیماری های باکتریایی مقاوم بوده و از این جهت با فلفل های قلمی تفاوت دارند.

مانند انواع فلفل دلمه ای، فلفل دلمه‌ ای زرد میکس از طریق بذر تکثیر و پرورش داده می‌ شود. خواص بسیار زیادی دارد و در بیشتر مناطق قابل کشت و پرورش دادن است. فلفل دلمه زرد میکس برای تازه خوری، آشپزی و سالاد مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

فلفل دلمه ارگانیک و رسیده دارای قند، ویتامین A و اسید اسکوربیک است. در کشور ما فلفل های رنگی از آنجایی که بازار صادراتی دارند، قیمت شان بالاتر است و در گاهی فصول می بینیم که گران ترین میوه صیفی، فلفل دلمه ای رنگی است.

افزایش آهن خون با فلفل دلمه

افزایش آهن خون با فلفل دلمه آهن یکی از مهم‌ ترین مواد معدنی است که برای عملکرد صحیح بدن لازم می باشد. اهمیت مصرف آهن در رژیم غذایی غیر قابل انکار است و کمبود و عدم دریاقت مقدار ضروری آن عوارضی نظیر فقر آهن را در پی خواهد داشت.

لازم به توضیح است که غذاهای مصرف شده هم برای دریافت آهن لازم هستند و هم بر روی سایر خوراکی ها و میزان جذب آهنشان تاثیر می گذارند. آهن به عنوان بخشی از ساختار هموگلوبین خون در بدن نقشی حیاتی دارد. هموگلوبین همان پروتئینی است که در گلبول‌ های قرمز خون پیدا می‌ شود و کمک می‌ کند تا اکسیژن را در اقصی نقاط بدن به حرکت در آید.

آهن در ساختار میوگلوبین هم وجود دارد. میوگلوبین یکی از پروتئین‌ های ذخیره کننده اکسیژن است که در عضلات وجود دارند. این اکسیژنِ ذخیره شده، پس از فعال شدن عضلات به مصرف می رسد.

به لحاظ علمی اثبات شده است که مصرف ویتامین ث در افزایش جذب آهن موثر است. از جمله خوراکی‌ های دارای ویتامین ث عبارتند از مرکبات، سبزیجات با برگ‌ های سبز پررنگ، میوه هایی نظیر فلفل دلمه، خربزه و توت فرنگی که باید در رژیم غذایی روزانه افراد جای بگیرند.

یکی از خوراکی های مفید برای حفظ سلامت و تعدیل ضربان قلب، فلفل دلمه ای است. فلفل دلمه‌ ای منبعی غنی از ویتامین اِی، بی، و ویتامین ث است؛ این ویتامین ها آنتی اکسیدان هایی قوی به حساب می آیند. این آنتی اکسیدان ها با اثر بر روی رادیکال های آزاد جلوی عملکرد تخریبی سلول ها را می گیرند. در واقع رادیکالهای آزاد عوامل اصلی تجمع کلسترول در رگ ها می‌باشند که موجب گرفتگی رگ ها و بروز بیماری های قلبی، تخریب عصب و عروق می‌ شوند.

همچنین همانطور که پیشتر ذکر شد، ویتامین ث موجب جذب بهتر آهن مصرفی می شود. لذا مصرف روزانۀ فلفل دلمه در همۀ انواع و اشکال آن (نظیر فلفل دلمه سبز، زرد، فلفل دلمه زرد میکس و..) به منظور پیش گیری از بیماری ها قلبی و جذب آهن بسیار ضروری است.

درمان سندرم روده تحریک پذیر با فلفل دلمه

درمان سندرم روده تحریک پذیر با فلفل دلمه سندروم روده تحریک پذیر یک بیماری مزمن است که بر روی عملکرد و فیزیولوژی روده تاثیر می گذارد. این بیماری را با مشخصه هایی مثل ناراحتی و درد معده و تغییر در عادات معمول روده می توان تشخیص داد. علائم آن عبارتند از ورم و نفخ، گرفتگی، درد، اسهال و یبوست. بیماری سندروم رودۀ تحریک پذیر زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد و در شرایط بدتر، عملا وی را از فعالیت و زندگی عادی باز می دارد.

در تعدیل و یا تشدید بیماری سندروم روده تحریک پذیر، مصرف غذاها و نوشیدنی ها نقشی بسیار مهم دارند. گزارش شده که بیش از 60 درصد افرادی که مبتلا به این بیماری هستند، پس از مصرف غذا علائمشان بدتر شده است.

فیبر موجود در فلفل دلمه‌ ای می‌ تواند با تعدیل سازوکار روده و دستگاه گوارش، در کاهش عوامل ابتلا به سرطان روده بسیار مفید باشد. فیبر به مدفوع اضافه می شود و به حرکتش در روده کمک می کند. بزرگسالان باید 20 تا 35 گرم فیبر در روز مصرف کنند. در حالی که به نظر می رسد این عدد و رقم ها به طور نرمال در رژیم غذایی همۀ ما وجود دارد، اما موسسه ملی دیابت و بیماری های کلیوی و گوارشی تخمین می زند که اکثر مردم فقط 5 تا 14 گرم فیبر در روز مصرف می کنند.

غذاهای غنی از فیبر، نظیر میوه ها (مانند فلفل دلمه رنگی)، سبزیجات و کل غلات، مغذی هستند و به جلوگیری از یبوست کمک می کنند. فیبر موجود در فلفل دلمه ای اگر به درستی و به اندازه مصرف شود، می تواند در کنترل و تعدیل بیماری سندروم رودۀ تحریک پذیر موثر باشد؛ اما بایستی توجه داشت که مصرف بیش از حد آن نیز می تواند برای این افراد مشکلاتی به همراه داشته باشد؛ لذا در رعایت رژیم حاوی فیبر بایستی جدی بود.

عرضه کنندگان فلفل دلمه زرد میکس

عرضه کنندگان فلفل دلمه زرد میکس همان طور که پیش تر بیان شد، میوۀ خوش طعم، خوش رنگ و پرخاصیت فلفل دلمه‌ ای در همه فصول سال یافت می شود؛ اما اوج ثمردهی آن ها در ماه‌ های تیر و مرداد است؛ در داخل کشور، تولید کنندگان انواع فلفل دلمه ارزان و مرغوب نظیر فلفل دلمه میکس زرد و فلفل دلمه نارنجی را تولید و به بازار مصرف کنند توزیع می کنند. مشتریان و متقاضیان می توانند به مراجعۀ حضوری به مراکز توزیع میوه و تره بار، و یا حتی به صورت آنلاین، به شکل عمده و فله این محصولات را تهیه نمایند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما